Bliv medlem

Måske har du allerede været til prøvetræning, ellers vil vi anbefale, at du skriver en besked til træneren for det hold, du gerne vil være på, og kommer forbi og prøver at spille basketball med os.

Alder

Din alder er først og fremmest afgørende for hvilket hold, som du skal spille på. Holdene er nemlig årgangsopdelt og du kan finde netop det hold, der passer til din alder ved at klikke her

Træningstider

Når du har fundet ud af hvilken aldersgruppe, som du tilhører og dermed hvilket hold, der matcher din alder, kan du tjekke træningstiderne for holdet ved at klikke her.

Kontaktoplysninger

Yderligere er det en god idé at kontakte træneren for det pågældende hold, som du ønsker at starte på i tilfælde af at træningen er aflyst eller flyttet. 
Du finder kontaktoplysninger på trænerne på holdsiderne under menuen "Hold".

Indmeldelse

Du har 14 dages gratis prøvetræning, hvor du har mulighed for at finde ud af om basketball i OBBK er noget for dig. Hvis du beslutter dig for at fortsætte med at spille, skal du meldes ind i klubben. Det gøres via vores onlineformular.


Kontingent

Når man er medlem af en forening, skal man ligeledes betale kontingent. Kontingentsatser afhænger af hvilket hold, som du spiller på. 
Du kan finde kontingentsatserne ved at klikke her.

Yderligere spørgsmål?

Hvis ovenstående stadigvæk giver anledning til yderligere spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@odensebasketballklub.dk

Tilmeld dig Odense Basketball Klub her